Végre, Kanadában!

Végre, Kanadában!

Niagara Falls

2021. november 14. - Dulházi Fanni

Niagara Falls egy közkedvelt turisztikai célpont. Az évek során szállodák és szórakoztató központok létesültek köré, kihasználva természeti adottságait, melyek még vonzóbbá tették a látogatók számára. A vízesést testközelből is megtekinthetjük, ha kivárjuk a mindig kígyózó sort a folyamatosan induló hajókhoz.

img_20211017_142253_1.jpg

Csodaszép parkokban sétálhatunk élvezve a vízesés kilátását.

img_20211017_141556.jpg

img_20211017_141402.jpg

Az év minden napján nyitva tartó óriáskerék magasából belátni az egész környéket.

img_20211017_123148.jpg

A viaszmúzeumokban hírességekkel fotózkodhatunk kedvünkre. Ripley Believe It or Not- Hiszed vagy sem múzeumában bizarr és olykor hihetetlen megtörtént események, szokások, tények tárulnak az érdeklődők szeme elé. Az édesség-kedvelők elcsábulhatnak a kézzel készített édességek boltjában. Különlegessége, hogy Kanadában nincsenek kifejezett cukrászdák, mint Magyarországon, azért is egyedülálló és vonzó a sok cukorka és sütemény, melyeket ott helyben készítenek a látogatók előtt.

img_20211022_190916.jpg

A mozgó színház pedig felejthetetlen élményt ad felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. A Bird Kingdom a világ legnagyobb olyan madárháza, melyben szabadon repülhetnek az egzotikus madarak a világ minden tájáról. Ez a kiállítás nem csak a madarak szerelmeseinek izgalmas program, hiszen ki ne érezne különlegesnek egy olyan helyet, ahol testközelből láthat és etethet ritka madarakat. A Rainforest Cafe szintén egy olyan kihagyhatatlan eleme a Niagra Falls-i kirándulásnak, mely során igazi esőerdőben érezhetjük magunkat. Élethűségét fokozva az állatok mozognak, hangot adnak ki. A konyhája egyszerűbb, hamburger, tortilla-tál, különböző mártogatós szószok, sült krumpli szerepel az étlapon, de az éhes utazókat nem is a kulináris kínálata, sokkal inkább a hangulata vonzza.

20211113131808.jpg

Tipp: A belépőjegyek viszonylag drágák, viszont az információs és turisztikai központban található ingyenes kiadványokban számos kupont lehet találni. Illetve vannak kombinált jegyek is, amik több látványosság és program kipróbálását foglalják magukba akciós áron. A látványosságok weboldalát is érdemes böngészni, kifoghatunk jó ajánlatokat.

#CampusMundi #Scholarship #NiagaraFalls #Ontario #élmény #programajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://vegrekanadaban.blog.hu/api/trackback/id/tr9416754696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása